Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2011 17:59 - Пророчество за 2012
Автор: prosvetlenie Категория: Други   
Прочетен: 4057 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 23.03.2011 18:01


През 2012 г. Америка потъва, Странджа планина става остров
31.08.2009
Чака ни квантов скок през 2012-а – планетата се променя, много хора ще загинат, казва астрологът Христо Малинов
Христо Малинов от Пазарджик е смятан за гуру на много от нашите най-просветени езотерици. Той е високообразован – завършил е Духовната академия и история. Астролог от висш порядък с познания по Кабала и Агни йога, уфолог, член на Асоциация “Феномени”. Смята, че болшинството от хората още не са дорасли да научат истината за своето скорошно бъдеще.
- Г-н Малинов, четох някои ваши публикации и ме изуми прогнозата ви, че много скоро – буквално след няколко години, през 2012-а, земните жители ще станат свидетели на невероятни природни катаклизми и за съжаление – гибел...
- Това е т.нар. “квантов скок”. На вестникарско ниво мога да го обясня като честотно-вибрационно възстановяване на екологичното равновесие и космическата хармония върху неосферата на планетата Земя. Още в една от най-древните книги на света – индийската “Бхагавадгита”, пише, че “Мярка за всяко нещо е космосът, а човешката личност е само капка в световния океан”.
В настоящия момент болшинството от представителите на човешката раса са в състояние на блажено невежество и автопилотен режим на живот – т.е. живеят напълно незапознати с по-висшите измерения, йерархиите на Вселената и енергийните реалности.
Има някакво пробуждане по темата, но то е твърде слабо. Човечеството днес е алчно, безнравствено и технологически високомерно. Преследва виртуално-материалистически миражи, без да си дава сметка, че всички те ще станат на пух и прах поради драматични планетарни промени, които ще настъпят скоро.
-    Има ли алтернатива на това?
-    Алтернативите на човешката раса са само две – самоунищожение или самоусъвършенстване в съгласие с върховните закони и цели на Космоса. През последните 13 000 години след Атлантида, която е потънала в дълбините на Атлантическия океан при ужасяващи обстоятелства, човешката раса страда от амфистерия – състояние на забрава от страх.
Най-вероятно Атлантида е загинала поради отклоняването на нейните жители от нравствените закони на космическата хармония. Което предстои да се случи и със Земята. Защото пред предстоящия квантов скок човешката раса отново не е в синхрон и съзвучие нито със собствената си планета, нито с Космоса. Без да прозвучи обидно, но човешките същества са нищо повече от биоскафандърни плазмодии при поглед oтвисоко.
- Какво точно ще се случи през 2012-а?
- Започват природни катастрофи. И нито едно земно правителство или параноична религиозна доктрина няма да могат да се справят с хаоса по време и след тези катастрофи. Запасите от храни ще бъдат унищожени, медицината ще бъде безсилна, молитвите и литургиите - безполезни. След промяната на оста на въртенето на планетата само за няколко дни климатът на земята ще се промени драстично – гибелно за хора, животни, растения и минерали.
Ще изчезнат и потънат цели континенти. Милиарди души ще напуснат планетата. Оцелелите ще започнат всичко от нулата. Всевластието на парите ще бъде подменено само с една цел – физическото и психическото оцеляване. Квантовият скок е естествено космическо явление, а не проявление на Бога и Страшния съд.
- Според религиозните доктрини само 144 000 души ще бъдат спасени по време на Страшния съд...
- Това е толкова смешно, нелепо и невежо изказване, че просто не мога да го коментирам. Религиозните догматици – тези умствено увредени празноглавци, които са поддръжници на шизофренични религии, спекулативно се самозаблуждават и манипулират хората. Квантовият скок ще им докаже, че планетата не се влияе от догмите на нито една религия. Биоскафандърно ще оцелеят само онези индивиди, които успеят да се адаптират към новите екологически реалности.
Просветените, които космическият разум възнамерява да съхрани, ще бъдат предварително предупредени чрез посредници или посредством мисли-форми как да вземат предохранителни мерки за оцеляването си. Хедонистите, материалистическите простаци и религиозните фанатици, социалните и правителствените манипулатори –всички предпочитащи сладките илюзии скептици, ще отхвърлят прогнозите, пророчествата и предупрежденията за предстоящите катастрофи. И много добре. Защото именно тези елементарни хора ще бъдат напълно неадекватни за реалиите, които настъпват, и следователно ще бъдат сред първите жертви на катастрофата.
- Има ли изход от това състояние на духа?
- Да. Осъзнаването на причинно-следствените връзки между мислене, емоции, здраве и съдба. Човечеството трябва да осъзнае, че не е тук с материалистическа задача, а за да повиши своето и съответно планетарното енергийно любовно ниво.Вместо това прави тъкмо обратното – злоба, завист, корист и алчност са само част от имената на взаимоотношенията и деструктивните модели на поведение между човешките същества днес.
Земята е била и продължава да бъде жив организъм, реагиращ правопропорционално на колективното съзнание на човечеството – това е причината, поради която вече е твърде нарушен природният баланс.
- Казахте, че човешката раса е експеримент. Какъв експеримент?
- Както се вижда – несполучлив. Първоначалният замисъл е бил друг – Земята да бъде един междугалактически център за обмен на информация – нещо като космическа библиотека. Защо е избрана Земята. Тя е била красиво място в покрайнините на една от галактическите системи и леснодостъпна за останалите галактики. Всички галактики се надпреварвали да бъдат представени чрез своите гени, кодове и вибрации на тази планета.
Първоначалните майстори на генетиката били членове на семейството на Светлината. След време обаче започнали междугалактически войни за притежаване на този информационен център – той бил твърде съблазнителен, за да стане нечие притежание. Земята завладяват космически агресори – Черните Армади. От този момент нататък започва информационното затъмнение сред земните жители.
Мракът е липса на информация. Религиите обясняват случилото се като победа на Дявола, на черните сили над Светлината. Говори се за “паднали” ангели и т.н.
- Какво е научното виждане за края на света, Второто пришествие и т.н.
- Понастоящем се осъществява един еволюционен процес за възстановяване на системите от светлина и любов. Трябва да бъдат хармонизирани Инг и Янг – посредством формата на 12-нишковата спираловидна система на ДНК. Процесът на трансформация ще приключи с промяната на оста на въртене на земята и придвижването на слънчевата система през 5-о измерение чрез фотонен пояс около Сириус в Съзвездието “Голямото куче”.
Това са знаели още древните звездобройци, по-късно Нострадамус, пишат го Елена Блаватска, нашият Георгий Гурджиев и мн. др. просветени духове. Навлизането във фотонния пояс стана през 1999 година.
- Как ще разпознаем идването на катастрофата?
- Фотонният пояс ще поражда хаос в техническите системи, в апаратите за навигация на самолетите, както и в емоциите и мислите на хората. Мнозина ще се чувстват психически неуравновесени, ще получават главозамайване или втрисане, главоболие и дори временна загуба на съзнание. Един от лесните начини да адаптираме организмите си към промените се крие в простичък съвет:
“Не яжте мърша!”
Месото съдържа страданието на живо същество. Когато го приемаме в организма си, поемаме болката и страданието на убитото животно и се зареждаме с негативизъм.
Елен Николов – ученик на Христо Малинов, организационен секретар на Асоциацията по ултрасензорна медиаторика:

При квантовия скок ще се промени коренно обликът на планетата. Ще изчезнат цели континенти – като Америка. Няма да съществуват страни като Англия, Холандия и Франция. У нас морето ще залее значителна част от сушата – Странджа планина ще се превърне в остров. Индиговите – непокорните, но знаещи деца отдавна са сред нас. Родените след 2000 година – т.нар. кристални деца ще ни учудят с познанията си за света и за предстоящото. 3-годишни деца ще боравят с компютрите като с детска игра. Ние, възрастните, ще трябва да се вслушваме в съветите им. Защото 2012-а е времето на квантовия скок - краят на нашите заблуди.

Гласувай:
1
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. uchilishte - ДА!
23.03.2011 18:05
Няма надежда за човешката раса!
цитирай
2. prosvetlenie - Спасението е в осъзнаването на п...
08.04.2011 20:06
Спасението е в осъзнаването на приоритетите !
цитирай
3. bubolina111 - хм
12.09.2012 11:13
всеки казва каквото му хрумне.
Не че съм кой знае каква песимистка или оптимистка,но е добре да подлагаме всичко на съмнение.Ако можем нещо да променим,защо не го правим?Пари ли трябват?Ами нали се проповядва срещу материализма.Желание ли няма?Ами нали много хора са загрижени за настоящето.
Изобщо какво правим?Само констатации и цитати!!!
цитирай
4. horos - Хрисмал е прав, но не знае цялата истина.
20.04.2013 01:36
Познавам го още от детската градина. Родени сме в един месец, в една година. Само дето съм 9 дни по-голям от него. Една зодия сме - Рак. Чел е много книги и всичките тези предсказания са части от тях. Мога да посоча всяко нещо от къде е прочетено и кой е автора. Истината е укрита от Създателя и не се намира в посредствените книги, с които е залят света. Това, да не ядеш месо, да не пиеш алкохол, да не любиш жени, да си йога, да си изучавал астрология, история и да си завършил духовна академия, не винаги е критерий за постигане. Постигането, порастването е един фундамент, от който Истината се вижда много по-добре. На Христо му липсват точно тези девет дни, за да порасне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: prosvetlenie
Категория: Други
Прочетен: 384871
Постинги: 161
Коментари: 116
Гласове: 533
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31