Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2011 18:18 - Какво ни чака след 2012
Автор: prosvetlenie Категория: Други   
Прочетен: 4973 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 09.02.2012 14:50


По време на глобалните тектонични катаклизми в Атлантическия океан от дълбините му ще се покаже древната Атлантида, чиято възраст е около 200 хил. години.
Смята се, че Атлантида се е намирала между източното крайбрежие на Северна Америка, западното крайбрежие на Африканския континент и Британските острови. Високоразвитата цивилизация на атлантите е загинала преди повече от 12 хил. години. Жителите на Атлантида са нарушили законите на духовния и физическия свят и са си платили за това. Тяхното царство за едно денонощие изчезнало в морската бездна, когато с няколко градуса се изместила огромната тектонична платформа, на която бил разположен континента.
Според Гордън Майкъл Скалион по времето на стихийните бедствия и активната тектонична дейност
останки от Атлантида ще бъдат открити на Азорските и Бахамските острови, както и в района на Саргасово море.
Тогава ще бъде разгадана и тайната на Бермудския триъгълник. Земните учени ще открият гигантски древни механизми, направени от атлантите, които работят със слънчева енергия и досега са се активирали в определено време на годината. Възраждането на Атлантида ще преобърне съвременната наука и човечеството ще открие нови източници на енергия, както и нови начини за общуване.
През 1996 г. Гордън Скалион публикува “Карти на бъдещия свят”, които изобразяват всички негови видения за измененията на планетата.
Какво ще се случи? Как ще се промени картата на нашия свят?
Според Гордън Майкъл промените ще бъдат глобални. Ето и подробното описание на автора за всеки континент:

АФРИКА
Картата на африканския континент ще бъде разделена на три неравни части от огромна синя буква “У” с начало Кейптаун. Това ще бъде гигантски морски път, който ще образува нови морета. Едно от разклоненията ще преминава от Средиземно море до Габон; друго разклонение ще разсече Африка на север и юг. Водите на Червено море ще се разлеят по територията на Судан. Руслото на Нил ще стане значително по-широко от сегашното. Великото плато Гиза ще потъне под водата заедно с пирамидите и сфинксовете. След разлива на Червено море ще изчезне и Кайро. Водата ще покрие голяма част от Мадагаскар, а от дълбините на Арабско море ще изникнат нови острови.
В северната и западната част на Кейптаун ще се сформират нови планински масиви. Езерото Виктория ще се слее с езерото Няса и двете ще станата част от Индийския океан, чийто води ще залеят централните части на източното крайбрежие на Африка.

СЕВЕРНА АМЕРИКА
Хъдсъновият залив и басейнът Фокс ще образуват огромно вътрешно море. Центрове за миграция на неселението на Аляска и Британска Колумбия ще станат Квебек, Онтарио, Манитоба, Саскачуан и Алберта.
Глобалните изменения на територията на САЩ ще започнат с разломи и отделяне на части от Северноамериканската платформа, които ще се превърнат в 150 Калифорнийски острова. Водите на Тихия океан ще потопят разломите и ще образуват нова брегова линия – западното крайбрежие ще се придвижи на изток. Всички Велики езера ще се обединят в залива Свети Лаврентий, а Мисисипи ще се свърже с Мексиканския залив. Световният океан ще увеличи нивото си и ще се разлее много километри навътре в континента – по цялото източно крайбрежие от щата Мейн до Флорида. Ще бъдат залети с вода огромни територии по бреговете на Тихия океан и Мексиканския залив.
В Тихия океан, по бреговете на предишното Западно крайбрежие на САЩ, ще се появи нова земя. Тук ще бъдат намерени останки от древния град Му /Златния град/, който е бил столица на огромния континент Лемурия, изчезнал преди 53 хил. години по време на предишната смяна на полюсите. Ще бъдат намерени и много документи от тази древна цивилизация, но няма да бъдат прочетени веднага, а след няколко поколения, когато станат възрастни “децата на синия лъч”. Само те ще разбират холографните мисъл-форми, които се съдържат в трудовете на древните лемурийци.

ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА
От Централна Америка ще останат само териториите, които са по-високи от 500 метра над морското равнище – те ще станат острови. През Хондурас и Еквадор ще минава нов воден път. Панамският канал ще бъде непроходим за корабите.


ЮЖНА АМЕРИКА
Изригванията на вулканите, земетресенията, движенията на земната кора ще предизвикат грандиозни изменения на територията на Южна Америка.
Огромни територии от Венецуела, Колумбия и Бразилия ще отидат под водата. Амазонка ще се превърне във вътрешно море. Напълно ще бъдат потопени Перу, Боливия, Салвадор, част от Уругвай и Фолкландските острови. Ще изчезнат Сао Паулу и Рио де Жанейро. Огромното вътрешно море ще предяви своите права върху по-голямата част от Централна Аржентина.
Част от сушата ще се издигне и, обединявайки се със съвременната територия на Чили, ще стане бряг на още едно вътрешно море.

АНТАРКТИДА
По-малко, а може би повече от всички ще си “изпати” Антарктида – тя напълно ще загуби ледената си покривка и, възраждайки се, отново ще стане плодороден континент. Тук ще бъдат открити градове с храмове и постройки на древна цивилизация. От Антарктическия полуостров до Огнената Земя и на изток до остров Южна Джорджия ще се издигне нов сух участък.

АЗИЯ
Азия ще бъде прорязана от “огненото кълбо”, което образуват районите с висока сеизмична активност. Този континент ще бъде мястото на най-жестоките катаклизми. Тихоокеанската платформа ще се измести с около 9 градуса. Поради това ще се скрият под водата обширни крайбрежни участъци от Берингово море до Филипините, включително Сахалин, Курилските острови и Япония, от която ще останат само няколко малки острова. Ще потънат Тайван и голяма част от Корея. Бреговата линия на Китай ще се измести със стотици километри навътре в континента.
На мястото на съвременна Индонезия ще излязат изпод водните дълбини нови острови, а старите ще бъдат напълно потопени. На мястото на Филипините ще се плискат водите на Тихия океан. Азия ще изгуби голяма част от сушата си, но ще се образуват нови сухи части.

АВСТРАЛИЯ И НОВА ЗЕЛАНДИЯ
От Австралия ще останат не повече от 75% от сегашната й територия. Голямо вътрешно море ще се простира от Аделаида на север до езерото Еър. Пустите земи ще станат плодородни, в тях ще бъдат създадени комуни, които ще бъдат обитавани от духовни общности. Новите острови ще се издигнат от водата по цялата дължина на крайбрежието на континента.
Нова Зеландия ще увеличи своите размери и отново, както в древността, ще се съедини със своята прамайка Австралия – благодарение на вулканичната дейност между тях ще се появи провлак.

ЕВРОПА
Измененията в картата на Европа ще бъдат по-плавни и не толкова кардинални. След пропадането на тектоничните пластове под вода ще остане целият север на материка. На мястото на Норвегия, Швеция, Финландия и Дания ще останат само шепа острови. Голяма част от Великобритания - от Шотландия до Ла Манша – също ще потъне, кралството заедно с остатъците от Лондон и Бирмингам ще се разпадне на малки островчета, напомнящи съвременните Шотландски острови. Ще изчезне практически цяла Ирландия. Почти цяла Централна Европа от Средиземно до Балтийско море ще потъне. От цяла Франция ще остане само малко островче, чийто център ще бъде Париж. Между него и Швейцария ще минава нов воден път от Женева до Цюрих.
Испания и южната част на Португалия ще изчезнат напълно от лицето на земята. Под вода ще бъдат и 3/4 от Италия – ще потънат Венеция, Неапол, Рим и Генуа. Ватиканът ще се спаси – градът ще бъде пренесен на възвишение. От Сицилия до Сардиния ще се появят нови земи.
Черно море ще потопи България и Румъния. На територията от Полша до Турция ще се разрази велика Свещена война, която ще остави след себе си пепелища и малко оцелели земи. Част от западна Турция ще бъде скрита под водата – новат брегова линия ще минава между Кипър и Истанбул.

РУСИЯ
Бившият съветски съюз ще бъде отделен от Европа от огромно море – резултат от сливането на Каспийско, Черно, Карско и Балтийско море. В него ще потънат Естония, Латвия и Литва /освен най-южната й част/. Разделението ще бъде почти по средата на планината Урал и ще прекрои цялата европейска територия на Русия и Сибир до Енисей. Под вода ще се окажат Азербайджан, Туркменистан /без 1/3 от югоизточната му част/, Узбекистан /освен югоизточната му четвърт/, западен Казахстан /ще останат само островчета в северната и част от източната му част/. От Белорусия ще остане неголяма част, а от Украйна – част от североизточния й край.
Езерото Балхаш ще се увеличи до размерите на американския щат Колорадо, а Байкал – до размерите на Великобритания. Почти незасегната ще остане източна Русия, но тук ще се появи огромен воден масив, който ще се разлива навътре в сушата. Под вода ще отидат и обширни територии на северното крайбрежие.
Климатът на останалите територии ще стане по-умерен и това ще позволи Сибир да стане житница не само на Европа, но и на света. Конфликтът в Близкия изток ще се прекрати от само себе си, а светът ще започне да черпи нефт от сибирските кладенци.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Глупости! Стига сте плашили хор...
06.10.2011 15:41
Глупости! Стига сте плашили хората. 2012 няма да се случи нищо- поредната дата измислена от хората, управляващи планетата, за да насажда страх.
цитирай
2. анонимен - Hello!
02.02.2012 15:43
Hi! my identify is Jully. I would like to meemeet respected attendant :)
This is my homepage - http://jskdh5jkd7djh4.com/l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: prosvetlenie
Категория: Други
Прочетен: 478077
Постинги: 167
Коментари: 113
Гласове: 542
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930